07 февруари 2012

7 февруари 2012 - Кошмарът продължава - този път в БДЖ

Обстановката по железопътната мрежа в страната е усложнена и движението на влаковете се осъществява при тежки зимни условия.

Поради затруднения в извършването на маневрената дейност на Централна гара София са регистрирани закъснения в графика.

Бързият влак № 3622 от Бургас за София престоява от 17:40 ч. в гара Гурково, поради провиснал стълб върху контактната мрежа в района на гара Николаево.

Източник: News.bg

Лично усетих тежката ситуация на Централна гара - София. Влакът за който чаках тръгна с близо 2 часа закъснение. Температурите в чакалнята на гарата са същите, каквито са и на вън тоест под минус 10 градуса. Има едно помещение, което наричат "топла чакалня", но то не е кой-знае колко топло, а и е твърде малко за да събере повече от 20-25 души. Направих с мобилен телефон няколко снимки на таблото с разписанието за да се види с какви невероятни закъснения се движат влаковете - 180, 200, 300 минути. Извинявам се за лошото качество - снимките са правени с мобилен телефон. Вече съм във влака и се надявам да няма повече неприятности до края на пътуването. В момента използвам отново SIM карта за да се свържа с интернет. За жалост ситуации като тази мисля, че през следващите седмици ще продължават да се случват...Добре дошли в набедената за фатална 2012 година....


Няма коментари:

Публикуване на коментар