27 декември 2011

От архивите: армията от извънземни в "автобус" (село край Севиля, 1971)

Една нощ през септември 1971, Хуан Родригес Домингес (Juan Rodriguez Dominguez), старец на 80 години пазил ферма с пъпеши, притежание на генерал-лейтенант от пехотата.

Около 10 часа вечерта той дотичал в селото, което се намирало близо до град Севиля. Бил много нервен и уплашен. Казал на съселяните си, че нещо много голямо, като автобус е кацнало в полето.

Изглежда никой обаче не е отишъл да провери веднага.


По-късно изследователите Игнасио Дарнауде (Ignacio Darnaude) и Мануел Осуна (Manuel Osuna) интервюирали очевидеца.

Хуан им разказал как на няколкостотин метра от него кацнал голям светещ обект от който през две врати се изсипали доста на брой хуманоиди. Той казал, че обектът много приличал на автобусите движещи се в Севиля.За съществата казал, че са били повече от 50 и са носели сини униформи. Носели са нещо като "визиори", които са му попречили да види лицата им.

Те тръгнали като малка армия в перфектен строй към близък кладенец. 5 или 6 останали да пазят кораба. Едно от малките същества насочил нещо като фенер към Хуан и му причинил дискомфорт.

Хуан бил въоръжен с пушка, но и за миг не си помислил да я използва. Смята, че по телепатичен начин те му наредили да се махне от там. Той така и направил.

По-късно при оглед, на мястото са намерени множество малки следи.

Източник

1 коментар:

  1. На този свят всичко е възможно. Посещения на извънземни е имало от дълбока древност та и до ден днешен, но това е все още мистика.

    ОтговорИзтриване