28 юли 2011

8 снимки или видео филми на призраци

Призракът от стълбището Тюлип

През 1966 един човек правил снимки на извитото стълбище (наречено Тюлип) в националния морски музей в Грийнуич, Англия. На една от снимките се виждал призрак. А за тази секция от музея привиденията не са нещо ново. Много посетители са твърдели, че са усещали невидими докосвания, чували са гласове. Врати са се затваряли сами.


Призракът от задната седалка

Тази снимка е заснета през 1959 във Великобритания от жена снимаща съпруга си след като са посетили гроба на майка и. След проявяването на снимката се видяло, че на задната седалка се вижда човек с очила. Спред жената това е майка и, макар че повече прилича на мъж.


Призракът от магазина за играчки

Тази снимка е направена при заснемането на популярно предаване и никой от присъстващите в стаята не е видял човека опрял се на стената в дъното.


Призракът на дядо

Денис Русел направил снимка на баба си през 1997. Когато проявил снимката, той с изненада видял, че на нея бил и дядо...починал през 1984.


Дамата от Рейнхам Хол

Това е може би най-известното изображение на призрак. Направено е в Англия през 1936.


Призрачното бебе

През 1946 година жена от Австралия направила снимка на гроба на починалата и 17-годишна дъщеря. В последствие на снимката видяла непознато дете. Десетилетия по-късно един изследовател на паранормалното намерил два гроба на малки деца в близост.


Призрачното момче от фермата

Фотографът Нийл Сандбах снимал ферма в Англия. На една снимка видял момче. По-късно попитал собственика на фермата дали не е забелязвал нещо странно, без да му споменава за снимката. Собственикът казал, че много пъти е виждал призракът на момче.


Призракът от Оклахома

Една нощ в града имало фатална автомобилна катастрофа. Останките от колите били закарани в местно сметище. Служителите там с изненада видели на охранителните камери привидение да се движи около автомобилите.Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар