18 юни 2011

Странна нощ в град Уичита, Канзас

Малко след 12 часа през нощта на 9 юни, температурата в град Уичита, Канзас е била 29 градуса (измерена на местното летище). Настъпва гръмотевична буря и 20 минути по-късно температурата изведнъж се е покачила до 39 градуса. За щастие на жителите на града, тя скоро е спаднала.

Това странно покачване се обяснява с нормален природен феномен, макар и не толкова често срещан. Когато падащ дъжд срещне високо в небето (над 900 метра) много сух и горещ въздух, дъждовните капки бързо започват да се изпаряват, но в същото време горещият въздух започва леко да се охлажда, да натежава от водните пари и да слиза надолу към земята.

Източник

Но ето, че се появи и един друг разказ за случилото се - извън официалните медии. Човек от града твърди, че е видял в тази нощ няколко броя НЛО и дори е фотографирал два от тях. Те се движели без да издават никакъв шум. Това наблюдение се случило преди полунощ, когато температурата рязко се увеличила. Не е ясно дали наистина има връзка между двете събития, съмненията остават.

Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар