19 юни 2011

Какво се крие в метрото на Лондон?

Метрото на Лондон е най-старата подземна железница в света. То започва да функционира на 10 януари 1863 година. Претърпявало е множество реконструкции и разширения. Има отсечки, които не се ползват вече. През Втората световна война подземните галерии на метрото са служели като бомбоубежища за жителите на Лондон. Една отсечка дори е била превърната във фабрика за самолети.

Според някои обаче, лондонското метро не е само линии, влакове и пътници. И правителството изгубило контрол над потайните места е решено да запази в тайна какво има там долу.

Маурийн Абот (Maureen Abbott) си спомня за един случай на който е станала свидетелка една зимна вечер през 1954 или 1955. Тя чакала влака, когато по линията пробягало огромно черно същество подобно на пантера. Докато преминавало покрай нея, то я погледнало и тя изпаднала в ужас. Съществото обаче бързо се скрило в тунела. Маурийн никога не го видяла отново, но никога и не забравила за него.

Два дни по-късно, жената била посетена у дома си от правителствен представител, който я посъветвал никога на да не говори за преживяването си.

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Променящо формата си демонично същество тероризира град в Южна Африка

Няма коментари:

Публикуване на коментар