29 юни 2011

Информация за кометата Еленин (към края на юни 2011)

Кометата Еленин е комета открита в края на 2010, след няколко месеца тя ще премине в близост до Земята. В интернет се вдига голям шум около тази комета, някои я свързват с мистичната планета Нибиру. Долният текст е съкратен превод от предното любителско клипче появило се в YouTube.

Аз наскоро се преместих от Ню Йорк в малък град в западните Апалачи (планинска верига в Северна Америка). Не беше лесно, но ако аз мога да го направя, значи можеш и ти. Все още казвам, че западната страна на Апалачите е най-сигурното място в САЩ. Аз се запасявам с храна, вода и други продукти....

Никой не знае със сигурност какво Еленин ще причини...Може да премине по-скоро от очакваното. На 30 септември, кометата ще е точно в ръката на съзвездието Дева - това много напомня на Статуята на Свободата в Ню Йорк, както и на други подобни статуи. Точно на този ден Еленин е пред Слънцето. Не знам какво означава всичко това, но знам че не е случайно съвпадение!!!

Комата (газовата обвивка покриваща ядрото на комета) на Еленин е вече 100 000 километра в диаметър и продължава да нараства. Би трябвало да изглежда по-голяма от Венера и Юпитер взети заедно, но може да се види само с инфрачервен телескоп, явно не е като останалите комети. На 16 октомври ще е на 34 900 000 километра от Земята.

Обект като Еленин не е преминавал в наше време и експертите отбягват въпроса за нейната маса. Древните астрономически знания на Маите разказват за обект, който ще премине покрай Земята през октомври 2011. Много хора вече усещат проявата на различни бедствия. Водещи учени ни предупреждават за възможни глобални сривове в електроподаването, които могат да продължат седмици, месеци и дори години.

Какво значи всичко това?

Помислете за това от какво ще имате нужда ако спре електричеството за месеци. По-добре да сме се запасили с храна и вода и да не се случи бедствие, отколкото да се случи бедствие и да нямаме никакви запаси.ПОДОБНИ СТАТИИ:


Червени обекти преминават зад Луната (5 май 2011)

Няма коментари:

Публикуване на коментар