28 януари 2011

НЛО като летящи къщи

Летящият блок в Канада

Тази история идва от човек притежаващ значими площи земя в канадската дива пустош. Веднъж той забелязал над едно свое поле правоъгълен обект с размерите на жилищна сграда, който бил покрит с множество светлини.Този обект отлетял и се скрил от поглед зад една група дървета, но човекът все пак успял да направи една снимка


Тексас 1999

Една жена пътувала една вечер по магистрала в южен Тексас. На едно място забелязала светлини от къща, което я учудило - тя често преминавала от там и много добре знаела, че на мястото няма никакви постройки. Любопитството и надделяло и тя слязла от колата. "Сградата" била висока 7 или 8 етажа. Тя обаче не можела да види нищо във вътрешността и през правоъгълните прозорци. Скоро тя осъзнала, че тази структура всъщност не била свързана със земята. Уплашена, тя бързо се качила в автомобила си и потеглила. Няколко пъти след това нейният син е ходил до това място, но не е намирал никакви следи там. Дали това е било халюцинация, реален обект или холограма (примерно военен проект) ?

Колорадо 1988

Двама съпрузи наблюдавали една вечер през 1988 странен обект в небето над малък град в Колорадо. Обектът бил подобен на сграда, но с големина на футболно игрище.


Връзка за повече информация (на английски)

ПОДОБНИ СТАТИИ:


"Коли" от звездите

Няма коментари:

Публикуване на коментар