01 януари 2011

Нови стъпки на Йети

Плод на халюцинации, страховито чудовище или преоблечен човек, който си прави шега - това са най-вероятните хипотези за Снежния човек, известен като Йети. Привържениците на неговото съществуване обаче предпочитат да вярват на идеята, че това е всъщност неандерталец, който е оцелял през вековете въпреки мразовитите условия на живот в Хималаите.
Преди броени дни отново бяха оповестени доказателства за него. Изследователски екип, който снима поредицата "В търсене на истината" твърди, че е намерил следи от краката на Йети в непалската част на планинската верига.


Източник


ПОДОБНИ СТАТИИ:Среща с гущероподобно същество (2004)Снимка на блатното чудовище от Луизиана ?

2 коментара:

  1. Анонимен19 май, 2013 04:38

    Хора, не знам колко време трябва да говорим за Йети, но..време е да погледнете самата ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ в очите! В Библията е писано за ИСПОЛИНИТЕ:" 4. В ония дни се намираха ИСПОЛИНИТЕ на земята. А при това, след като Божиите синове(паднали ангели) влизаха при човешките дъщери, и те им раждаха синове, тези бяха ония силни и прочути старовременни мъже." Битие 6:4 Тези ИСПОЛИНИ са били 6 пъти по-високи от нашия човешки ръст. Ако отидете в Google.bg Изображения и напишете думата НЕФИЛИМИ, ще намерите материали и СНИМКИ на тях от археологическите разкопки! Така, че Йети е НИЩО в сравнение с ВЕЛИКАНИТЕ, които са БИЛИ, са СЕГА и ще БЪДАТ. Те бяха ДО ПОТОПА, останаха и СЛЕД ПОТОПА. За тях може да гледате материалите със заглавия : Angels, Demons, Nephilim and Aliens PT1...Steve Quayle GENESIS 6 GIANTS Pt.I....Giants: Hiding in Plain Sight ....Who were the Anakim Nephilim? ...и доста други, които ще ги намерите на същото място в You Tube УСПЕХ! Маргарита

    ОтговорИзтриване