02 декември 2010

Среща с гущероподобно същество (2004)

Една вечер през юни 2004, Майк Б. се е намирал в гората на около 3 мили (близо 5 км) от Добинс, щата Джорджия, където е ловувал за елени. Той се е придвижвал пеша, защото гората не е позволявала да се придвижва с машина. Решил да лагерува в гората. В района има няколко мини за талк и богат дивеч.

Късно през нощта, на север от лагера му, Майк видял сини светлини в небето.Те се реели над земята и след това изчезнали зад един хълм. Малко след това той започнал да чува "цъкащи-цвъртящи" звуци, каквито досега никога не бил чувал. Звуците се приближавали. Когато Майк насочил фенерчето си на там, той видял същество, което веднага побягнало извън светлината.

След това отново нещо взело да се приближава. Майк вдигнал оръжието си и стрелял. Успял да види съществото на светлината на лагерния огън. Било влечугоподобно и доста по-високо от Майк, зелено-кафяво на цвят, с люспи и котешки очи. То започнало да обикаля около лагера. Няколко камъни паднали около Майк.

Майк не мигнал цялата нощ. Изглежда били повече от едно същество, които обикаляли наоколо. Човекът изстрелял всичките си амуниции. Съществата изглежда комуникирали помежду си чрез цъкания. Майк бил застрелял елен предишния ден, на сутринта го нямало. Следите показвали, че животното било влачено по земята към входа на една мина.

Според местните хора често се случвало да изчезват домашни животни. Също в района са изчезнали двама човека.

Източник


ПОДОБНИ СТАТИИ:Зловещите кукли от Острова на куклите в Мексико

Какво се е случило с чилийските миньори през първите 17 дни ?

Сравнение между китайските и европейските чудовища

Няма коментари:

Публикуване на коментар