03 февруари 2010

Репортерка се страхува, че е допуснала призраци в дома си

Тематиката за която пише журналистката от The Daily Telegraph Ами Дейл е паранормалното. Макар досега да е описала много истории за призраци и други подобни, тя никога не е прeживявала лично нищо подобно. До момента в който се занимала със странната снимка на две деца в гробище. От тогава тя има чувството, че духове са се преселили в дома и.

През първия ден след тази история (или по-точно първата вечер), след като се прибрала у дома си, електричеството в къщата изгаснало. Погледнала навън и се оказало, че от около 60 къщи на улицата едва в няколко няма ток. Съвпадение ? Странно.

След 3 часа напрегнато очакване в мрака, токът все пак дошъл. Тя решила, че вече може да си легне спокойно, но щом се приготвила да си ляга, ужасен паяк прибягал през възглавницата и. Съвпадение ? Всякаква сънливост внезапно се изпарила.

Като капак на всичко, нейната котка взела да се държи странно, все едно нещо я е уплашило...

Наистина странна история, но не забравяйте, че това може да е просто журналистическа измислица с цел да се повиши интереса на читателите. И все пак помислете преди да се впуснете следващият път в изследване на странното, за да не се окаже, че ролите са се разменили и странното изследва вас...


Ами Дейл и нейната котка

Връзка за повече информация (на английски)

ПОДОБНИ СТАТИИ:


Среща с човека-пръчка

Няма коментари:

Публикуване на коментар