27 ноември 2009

"Дейли телеграф": В БАН общуват с извънземни

Извънземните вече са сред нас, твърдят български учени, за които разказва сайтът на британския в. "Дейли телеграф" в рубриката си "Странно".

Пришълците от Космоса вече живеят и ходят на Земята, според изследователите от БАН, които твърдят, че са в контакт с тях.

Учените от Института за космически изследвания (ИКИ) към академията вече работели по дешифрирането на поредица от символи, подавани им от чуждите форми на живот.

Българите твърдят, че в момента извънземните отговарят на 30 зададени им въпроса, пише изданието.

Зам.-шефът на института Лъчезар Филипов е потвърдил въпросните изследвания.

Той и колегите му проучват произхода и характера на 150 кръгове в ниви по света, появили се по мистериозен начин, които според учените дават отговор на много въпроси.

Извънземните са около нас, наблюдават ни през цялото време, смята Филипов.

Те били силно критични към аморалното поведение на човека, що се отнася до намесата в природните процеси и унищожаването й.

Според него извънземните не са враждебно настроени, а искат да ни помогнат, но ние не сме достатъчно зрели, за да установим директен контакт с тях.

За Филипов и колегите му начинът за свързване не са радио вълните, а силата на мисълта. Това щяло да стане през следващите 10-15 години.

Ученият напомня, че наскоро дори Ватикана се съгласи, че е вероятно да има живот и на други планети.

Екстравагантната публикация на учените от БАН става във време, когато стои сериозно въпросът за ролята, приемливостта и реформата в институцията, обръща внимание "Дейли телеграф".

Източник

Обновление към 2 юни 2013

Намерих едно интервю с Лъчезав Филипов в студиото на btv от 24.02.2011. Ако намеря и други материали, ще ги добавя и тях.

Няма коментари:

Публикуване на коментар