10 октомври 2009

Странно извънземно облечено като балерина в Англия

През 50-те, 60-те и 70-те години на ХХ век хората се сблъскват (или си мислят, че се сблъскват) с доста различни видове извънземни. От такива с напълно човешки вид, до метални роботи и космати джуджета. Има случаи на извънземни описани като халби за бира или грамадни мозъци. Всичко това се променя когато на сцената излизат така наречените "сиви". След тяхната поява, очевидците започват да виждат предимно този зъл тип извънземни.

За някои изследователи това е доказателство, че всички случаи на "срещи с извънземни" са измами, заблуди или халюцинации. Те казват, че каквито са филмите, такива са и "вижданите" извънземни. През 50-те години фантастичните филми и сериали показват извънземните най-често на външен вид като хора или роботи. През 80-те се появява филма "Извънзрмното" (Е.Т.) и от тогава хората "виждат" сиви.

Други оспорват това твърдение. Те казват, че вече не виждаме космически джуджета или странни роботи, защото злите "сиви" са изгонили всички останали раси от Земята.

Къде е истината не е ясно. Но все още от време на време се появяват странни пришълци, вместо баналните "сиви". Такъв е и случая на един човек от Хемпшир, Англия, който през 2004 видял извънземно...облечено като балерина. Той твърди, че е имало и други свидетели, но и те като него не са съобщили за случая от страх, че ще станат обект на присмех. Човека се надява, че сега останалите свидетели ще се престрашат и ще потвърдят думите му.

Връзка за повече информация (на английски)ПОДОБНИ СТАТИИ:


Отвличане от извънземни срещу заплащане

Няма коментари:

Публикуване на коментар