03 октомври 2009

Нападения на НЛО над хора

Обикновено така наречените НЛО се смятат за безобидни, макар и доста загадъчни. Следващите случаи обаче не спадат към безобидните.

През април 2007 две китайки от град Сипинг (Siping City) се разхождали вечерта с намерението да пазаруват из магазините. Едната, която е учителка в гимназия, разказва какво се е случило:

"Както си вървяхме светещ червен обект с яйцевидна форма се появи пред нас. Той изстрелваше червени лазерни лъчи. Ние се опитахме да се отдалечим, но няколко от лъчите ни удариха около шията"

Няколко секунди по-късно обектът изчезнал.

Впоследствие едната забелязала белег с дължина около 10 см. Учените, които са изследвали случая твърдят, че тази рана е от преди срещата със странния обект и че просто жената е била толкова развълнувана, че е забравила как всъщност се е наранила. Все пак принципно са признали, че и лазерен лъч е способен да причини този вид белег.

През 2002 странна серия от подобни произшествия се е случила в Индия. Няколко селяни от щата Утар Прадеш (Uttar Pradesh) твърдели, че са били атакувани от НЛО докато си лежали. Обектът бил с размерите на футболна топка, светещ в червено и синьо и изстрелвал лазерни лъчи. 7 човека починали, а много други получили наранявания.

Полицията обвинила селяните в масова истерия и халюцинации, а селяните на свой ред обвинили полицията, че не може да "хване извънземните" и да ги защити. Ситуацията станала толкова напрегната, че се стигнало до протест с 10 000 души и размирици при които един човек бил убит от полицията. Селяните организирали дружинки за самозащита и спрели да спят отвън.

По-късно бил открит нов вид насекомо и то било обвинено за атаките. Обяснение на което селяните не вярват.

Може би най-известният случай с НЛО атакуващо хора е този от едно малко бразилско село. Събитията там се случили през 70-те години на ХХ век. Сфери и светещи топки атакували селяните с лъчи причинявайки наранявания и смърт. Военните започнали секретно разследване наречено 'Operacao Prato' (Операция летяща чиния), резултатите от което са засекретени и до днес.

Връзка за повече информация (на английски)

Няма коментари:

Публикуване на коментар